Inspiratieavonden!

Breda, 9 november 2019

Ook dit jaar omgedoopt worden er weer inspiratieavonden gehouden. Deze zullen plaatsvinden op woensdag 13 november 2019, dinsdag 17 december 2019 en woensdag 8 januari 2020 in het Bierreclame Museum aan de Haagweg en zijn gratis toegankelijk. De inspiratieavonden zijn bedoeld voor iedereen die affiniteit met het tonpraten heeft.
Op deze avonden streven wij een leuk en gevarieerd programma na, waarbij leren, van elkaar leren en het onderlinge contact centraal staan. Het moet op deze avonden vooral gezellig zijn en ook het verstevigen van de onderlinge band is daarbij van belang. Daarnaast wil de organisatie iets blijven betekenen voor nieuw talent. Er is veel te vertellen over de inhoud en vorm van een buut. Het is ook buitengewoon leerzaam om dit te horen van mensen die ervaring hebben met het tonpraten. Wij hopen dan ook op een brede belangstelling!

Het doel is: “samen maken we een leuke middag voor het publiek!”. De eerste avond zien we als de belangrijkste avond: kennis maken of bijkletsen, ervaringen delen, inspiratie opdoen voor de middag, waar loop ik al tegenaan etc. Waarom de belangrijkste? Omdat we graag input willen krijgen en geven op deze avond. De banden aanhalen samen onder het genot van een drankje en samen toewerken naar die ene middag in februari! Het ontwikkelen van een gezellige club die een aantal maal zal samen komen ter voorbereiding van een gezellige zondagmiddag in februari! We hebben dus gekozen voor 3 avonden, wederom in het Bierreclame museum, ontvangst vanaf 19:30u en aanvang 20:00u.

Woensdag 13 november:
1. De veranderingen voor 2020 willen we op deze avond kenbaar maken.
2. Vormen van een enthousiaste groep tonpraters die er samen voor staan een leuke middag in elkaar te zetten.
3. Vragen, opmerkingen, ideeën en sparren samen!

Dinsdag 17 december:
1. Een avond met Elize Jorritsma (wellicht bekend van vorig jaar).
2. Iedereen kan/mag een stuk tekst ten gehore brengen en zij zal hierop reageren, adviseren, motiveren etc. Dus doe je best en laat je inspireren!
3. Alle ideeën die in de afgelopen maand zijn ontstaan over je mauw maar ook over de middag horen we dan graag!

Woensdag 8 januari:
1. Elkaar positief bekritiseren, motiveren, inspireren… noem maar op!
2. De laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ van iedere ‘maauw’
3. Doornemen van de laatste details van de voorronde en de middag.

Voor meer informatie, stuur een berichtje naar: info@degrotstemaauwert.nl